Putekļi uz virsmām nenosēdīsies mēnešiem ilgi: kā pagatavot brīnumlīdzekli mājokļa uzkopšanai?

Foto – Pexels

Efektīvu līdzekli pret netīrumiem un putekļiem var pagatavot paša spēkiem, no mājās esošiem līdzekļiem. Ikviena saimniece taču zina, cik ļoti kaitinoši ir tīrīt putekļus no plauktiņiem, uz kuriem atrodas dažādas sīkas lietiņas. Un tā vien šķiet, ka vēl aizvakar visu uzkopi, tā, ka spīd un laistās, bet jau šodien atkal putekļu kārta… Apnicīgi? Izrādās, tam ir risinājums!

Skaidrs, ka kvalitatīva mājokļa uzkopšana nav iedomājama bez kārtīgas putekļu noslaucīšanas no mēbeļu virsmām – plauktiem, žurnālgaldiņa, rakstāmgalda utt. Lai atvieglotu sev darbu un nevajadzētu tik bieži uztraukties par putekļu tīrīšanu mājās, iesakām izmantot šo atjautīgo triku!

Karolīna Makollija, populāra soctīklu blogere, kuras ikdienas darbs ir saistīts ar kādu uzkopšanas uzņēmumu, dalījusies pieredzē – kā izmantot lielisku triku, kas nākamajā tīrīšanas reizē ietaupīs jums daudz laika un pūļu. Viņa atklājusi par kādu mājokļa uzkopšanas līdzekli, kas “attur” putekļus no nosēšanās uz mēbeļu virsmām pat mēnešiem ilgi!

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Netici? Pārliecinies par to pats!

Foto – Pexels

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment